100% Gratis Thaise Dating En Chat te Koop

hallo goede middag dank voor rea. wij zij een thaisedating site die van uit onder nederlandse leiding is we hebben dames die zoeken een leuke man voor zo wel huwelijk of een langdurige relatie. wat bieden we een 100% gratis site gratis inschrijven en begeleiding eventuweel of vertaal of help service,voor de dames en heren in thailand dit zonder kosten.
aleen als er bij voor beeld wat hulp is voor de dames die wat minder engels kunnen ja die betalen dan een kleine vergoeding.
u denkt nu hoe kan dat gratis??
nou makelijk wij hebben ik en me thaise vrouw een internet cafe deze wordt in thailand veel gebruikt om dat de dames en heren in thailand geen computer hebben ze betalen daar een bedrag van 15 bath per uur voor dat is in nederlandse euro 10 cent.
now begeleiding voor de dames in thailand met vertaal van of email of wat hulp bij het op stellen van een retour email.
het wel de bedoeling dat de eerst email,s via de site gedaan worden in de in de site aan wezige email module,het voor deel is dat we dan ook de hulp bieden.
voor vragen kan u altijd bij ons terecht het is in de regel dat ik dan een vragen email in de regel binnen 24 uur beantwoord.
voor vragen eff mailen en kijk ge woon is doer de site de profielen kan je al zonder in schrijven zie aleen dan met een foto.ik geef meestal het atvies schrijf je in een foto en gewoon eff kijken wat er op af komt,let wel op dit zijn net ingeschreven dames,als de dames wat langer contact hebben of er een relatie hebben worden ze gelijk uit geschreven,dit om aleen de beschikbaare dames te plaatsen op de site,ken zelf site,s met 100 en een foto maar reageren nooit.en dat is niet onze opzet.

voor nu vriendelijke dag verder kijk even en schrijf u in om zo eens te kijken geheel gratis en vrijblijfend.

mvg douwe admin thailandlady

Details van de advereerder

Zoek een date in: De Doornakkers, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder