1000 euro voor mooie prinses suikertante zoekt

Suikertante die spontaan is en een goed hart heeft zoekt een mooie en lieve Prinses wil jij graag Geld – Waardebonnen – Shopgeld – Kados enz enz ik kan het je bieden Wat verwacht ik van me Prinses dat ze lief is mooi en respect voor me heeft
Soms gaan we wat leuks doen denk aan uit eten – shoppen mag je wat voor je zelf uitzoeken – naar de film
Maar ook gezellig thuis waarbij we zoenen en knuffelen en aanraken en meer uiteraard met respect
Ook moet jij geen bezwaar er tegen hebben naar mij toe te reizen [ reiskosten worden vergoed ]
Voor een paar dates in de maand krijg je 1000 euro
Vindt je dit wat mail me dan uitgebreid en stel je eigen voor
later kunnen we bellen dan hoor je dat ik echt een vrouw ben

Details van de advereerder

Zoek een date in: Meulebeke, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder