Altijd Mannen Afgezworen Nu Zoek Ik Toch Die Speciale Man Ben Jij Dat?

  • Homepage
  • >
  • De Rijp
  • >
  • Altijd Mannen Afgezworen Nu Zoek Ik Toch Die Speciale Man Ben Jij Dat?

Hallo, Waar moet ik beginnen, Ik ben een spontane sociale en humoristische vrouw. ben eindelijk bewust geworden van het feit, dat hoe erg ik mannen afgezworen had, dat ik toch deze mannelijke liefde nodig heb om mij heen. Ik zoek liefde warmte een lieve glimlach en genegenheid voor de donkere uurtjes savonds, waar ik dus nu alleen maar alleen ben.. Graag zou ik contact willen komen met mannen, die weliswaar niet voor een keer iets willen, maar elkaar vaker willen ontmoeten, een vaste relatie hoeft voor mij op zich niet, en wat komt dat komt. ben jij hiernaar ook op zoek? En vind je het toch ook spannend om mij wat beter te leren kennen?Mail me dan snel xxx rachel

Details van de advereerder

Zoek een date in: De Rijp, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder