Aziatische Meid Zoekt Opvulling..

Hallo lekkertje, ik ben Aisa. Ik ben geboren in India en geloof me, ik heb pit ! Ik houd er van om lekker verwend te worden en te verwennen. Ben eerlijk en spontaan en als het nodig is straight to the point. Over alles kunnen we praten, vind weinig gek en heb brede interesses. Heb jij humor en komt het woordje respect in jouw woordenboek voor ? Dan ben ik je dame ! Als jij mij met respect behandeld dan heb je een dame met pit aan de haak die in is voor veel stoute dingen. Ik heb er zin in, jij ook ? xx

Details van de advereerder

Zoek een date in: Flevoland, Zeewolde  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: NeeLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder