Behaard Poesje Zoekt Een Echte Man Zonder Geschoren Ballen!

Wat is dat toch eigenlijk allemaal iedereen houdt van een kaal geschoren poesje kaal geschoren ballen en pik? Nou ik niet hoor ik vind het juist enorm geil als een man er gewoon lekker mannelijk uitziet. Daar maak je mij echt drijfnat mee. Zelf ben ik ook niet geschoren ja natuurlijk wel bijgehouden maar ik heb gewoon haren op mijn poes. Ik vind het niet makkelijk om mannen te vinden die hier net zo overdenken als mij en daarom heb ik mezelf op internet geplaatst. Maakt dit jou ook geil dan hoop ik dat je mij snel een berichtje stuurt. X Ellen

Details van de advereerder

Zoek een date in: Noord-Brabant, Overloon  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder