Ben Behoorlijk Sexueel In Gesteld, Dus Je Moet Wel Een Aardig Uithoudingsvermogen Hebben

  • Homepage
  • >
  • Gent
  • >
  • Ben Behoorlijk Sexueel In Gesteld, Dus Je Moet Wel Een Aardig Uithoudingsvermogen Hebben

ben behoorlijk sexueel in gesteld, dus je moet wel een aardig uithoudingsvermogen hebben Naam: Amber Leeftijd: 37 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Gelderland Woonplaats: Nijmegen Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: donkerblond Over mij: Huisje-tuintje-keukentje relalties zijn niets voor mij! Ik wil het opwindend houden, wat niet betekent dat ik van het ene bed naar het andere wip.Ik ben huiselijk aangelegd, kan best wel eens een stapje in de wereld zetten maar dat moet, wat mij betreft, niet eens elke week zijn. Ik wil iemand hebben met wie ik veel plezier heb en positieve spanning. Over jou: Omdat ik niet op zoek ben naar een serieuze relatie moet je niet eens aan al mijn normen beantwoorden. Je bent aardig, een goede conditie hebben. Ik ben behoorlijk sexueel in gesteld, dus je moet wel een aardig uithoudingsvermogen hebben 😉 En heel belangrijk: Een goede voorspel is een pre! Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/UxkMTb

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gent, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder