Ben Je Op Zoek Naar Iets Blonds En Geils?

ben je op zoek naar iets blonds en geils? Naam: Veronique Leeftijd: 20 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Utrecht Woonplaats: Utrecht Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Ik zit een beetje in zo’n knipperlicht relatie of hoe jje dat noemt. Hij weet niet helemaal waar hij aan toe is en ik ben dat een beetje zat geloof ik. ik ga niet telkens wachten tot meneer uit is wat hij wil, dus dan ga ik natuurlijk zelf ff lekker genieten toch? Trouwens,fotos zijn van het weekend gemaakt toen ik WEER ging shoppuh :p dus dan weet je dat ze wel recent zijn!!!! Over jou: Als je niet naar iets blonds en geils zoekt, met je maar verder kijken, want dat is alles wat je krijgt. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/YpgBx3

Details van de advereerder

Zoek een date in: Budel, Noord-Brabant  Relatiestatus: Het is ingewikkeld Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder