Ben Jij De Juiste Man Voor Mij?

Dag heren, mijn naam is Vivian, 43 jaar en woonachtig in het prachtige Limburg. Ik ben een zelfstandige, hardwerkende vrouw en heb een zoon van 15 jaar. Ik heb een super leuk leven, ben gek op wandelen met mijn hond Borax maar van een feestje ben ik ook niet vies hoor 🙂 Op liefdesgebied heb ik helaas nog steeds het geluk niet gevonden, iets met vallen op de verkeerde mannen hihi, maar hoop echt dat het via deze weg toch eens anders gaat lopen. Voor iedereen loopt er toch iemand rond zeggen ze? Ik ben lief, intelligent, goed gemanierd en heb een scherp gevoel voor humor. Mijn leven is gelukkig en helemaal op orde en zou het zo fijn vinden om deze delen met de juiste man. Eerlijkheid is voor mij heel belangrijk en ik heb zelf ook het hart op de tong maar zal nooit iemand kwetsen. Ik hoop echt dat ik wat van jou mag horen en wie weet drinken wij al heel snel gezellig een glaasje wijn bij de ondergaande zon ( ja ja ik hou ook van de nodige romantiek)

Details van de advereerder

Zoek een date in: Antwerpen, Arendonk  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder