Ben Jij De Man Van Mijn Dromen? (1) te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Brunssum
  • >
  • Ben Jij De Man Van Mijn Dromen? (1) te Koop Gevraagd op Tweedehands

Leergierig – spontaan – vrolijk , dat zijn toch wel mijn 3 sterkste karaktereigenschappen. Ik heb een heel drukke, maar leuke baan. Een avondje stappen doe ik niet zo heel vaak en daardoor misschien de man van mijn dromen nog niet tegen gekomen. Wie weet gaat het op deze manier lukken en ben jij straks de man, waar ik ’s avonds vanuit mijn werk graag voor thuis kom. Ik stel niet veel eisen, maar je moet in ieder geval wel betrouwbaar zijn, geen problemen mee hebben dat is soms op korte zakenreisjes moet. Kun jij er tegen om soms een paar dagen zonder me door te moeten brengen en kom jij die dagen dan niet in de verleiding om me te bedriegen, laat dan je telefoonnummer achter zodat ik contact met je op kan nemen.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Brunssum, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder