Ben Jij Ook Lekker Vlot?

Misschien ben ik wel teveel eisend, maar ik houd er nou eenmaal niet van, wanneer een man dagelijks op de bank of in bed hangt, een bord op schoot neemt om soms wat te eten, de televisie aan heeft staan en dat dat het dan is. Vind het zelf heerlijk om leuke dingen te doen, op vakantie te gaan, uitdagingen te zoeken in het leven en ga zo door, maar dat moet wel samen verdiend worden. Lekker actief, goed verzorgd, eerlijk, lief en een tikkeltje romantisch en ondeugend als karakter eigenschappen zou fijn zijn. Zelf ben ik een enthousiaste vrouw, let ik op mijn figuur en uiterlijk, werk ik fulltime naast de zorg voor mijn zoontje dus ook dat ik moeder ben, moet geen probleem zijn. Lijkt het je leuk meer van mij te weten? Nou stuur je mij dan snel een mailtje?

Details van de advereerder

Zoek een date in: Genk, Limburg-BE  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder