Black Beauty in Brasil offer room and sex

Slanke Morena, geile beauty vrouw met grote harde borsten biedt voor vakantie / Carnaval in Recife – Brasil, kamer en-of super sex aan, tegen vooraf afgesproken vergoeding.Ook trio met een andere Braz. vrouw mogelijk.Alleen safe sex !!!!
Bij een week verblijf Euro 35,00 per dag, 1 maal gratis super sex, met alles erop en eraan.
Ik loop de hele dag in rode sexy lingerie-kleding en lange lieslaarzen, zodat die paal van jou snel omhoog komt.
Als hij goed hard is, ben ik er klaar voor, pijp je stevig en kom lekker op je zitten, zodat hij helemaal in mijn zwarte mossel gaat en jij lekker met mijn borsten kan spelen en lekker kan zuigen en likken en mijn natte mossel daarna stevig vol kan pompen en spuiten in alle standjes, met je grote dikke lat.
Alleen mannen met hygiene

Mail mij met je wensen, mijn Foto uit descretie per mail, alleen serieuze mailing, geen fakers of drooggeilers gewenst
Wie mij serieus mailt krijgt een mailtje retour.
Via SKYPE (Ana Paula) kan je online met my chatten.
of E-mail naar [email protected]

Details van de advereerder

Zoek een date in: Begijnendijk, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder