cuckoldres uit 046 zoekt vaste vriend

Beschrijving: Veel mensen denken bij cuckolding aan extreme situaties waarin een dominante en agressieve bull een vrouw in het bijzijn van haar man stevig doorneukt.
Natuurlijk is ook dat een scenario. Het kan echter ook anders!!

Dominantie uit zich niet per definitie in agressiviteit en taalgebruik, maar is vaak meer een zaak van natuurlijk overwicht, zelfverzekerdheid en subtiele overtuigingskracht.

De grootste kick is het veroveren van een vrouw onder het toeziend oog van haar man. Haar langzaam om je vinger winden, merken hoe de opwinding zich van haar meester maakt, tot haar kutje vochtig genoeg is om te worden genomen.

Haar man kijkt toe hoe zij haar vrouwelijkheid aan een ander schenkt, spannende lingerie en high heels waaraan jij je aan mag verlustigen, jou hand die haar lichaam beroert, een subtiele kus als inleiding tot een passionele tongzoen, en uiteindelijk hoe jou pik in zijn vrouw glijdt.

hoe zij geniet als een andere man tussen haar benen kruipt, haar aanraakt, hoe ze kreunt terwijl jij stevig en resoluut doorneuk….

Haar man ziet hoe zijn vrouw geniet, is als het ware voyeur binnen zijn eigen relatie, de regisseur van een pornofilm waarin zijn eigen vrouw de hoofdrol vervult.

En dat alles in een sfeer van vertrouwen, weten wat je aan elkaar hebt.dat is ONS scenario van cuckolding !

Ben jij die man die weet waar het over gaat ?
Tussen de 35 en de 45 jaar ?
groot geschapen, zeker 18 echte cm van buik tot top.
Gezond, geschoren en schoon ? Want ik wil zonder CD.

Wilt wel enige moeite investeren in een vaste relatie met mij / ons ?

Hebt geen moeite met het feit dat ik nog rook ?
Bent bereid om een herkenbare foto te sturen ?
Woont niet te ver uit de buurt ?
Kunt thuis ontvangen ?

Waar wacht je dan nog op ?
Stuur een leuke mail met uitgebreide gegevens en ik zal vragen om een foto. Bij een eerste visuele klik zal ik je ook een foto van mij sturen en mijn telefoon nummer, zodat we snel contact kunnen hebben.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Bassenge, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder