De R in de maand, heerlijke avonden?

Hallo,
Wij zijn Patrick en Danielle en hebben enige ervaring met trio en parenclub bezoek, al is dat lang geleden. We zijn nu weer in de gelegenheid ons makkelijker te verplaatsen en zoeken deze “ondeugden” weer op. We zijn beide Bi. Daan is een mooie vrouw, cup D, getint (indo), geen fotomodel, geen mager latje, ook niks te dik, lekker aanwezig zoiets?! haha, duidelijk? Pat is 188, 95 kg, lekker koppie, beetje buikje, maar goed geschapen ( 20x 5) heel licht behaard. W zijn beide intiem geschoren en keurige peoples. Geilheid icm met gezelligheid, that’s what we are looking for. Als je kunt ontvangen, prima, heb je een mooi voorstel prima. We zoeken een date partner(s) in de leeftijd van 29-44, wij zijn 40 en 49.
Ik Patrick bereid de date voor met wetenschap van Daan, ik ben dus je contactpersoon om een date op te zetten, en ja, Daan is ervan op de hoogte, tot de avond dat ik zeg, kom we gaan ergens heen….

Ik reageer alleen op advertenties met voorstellen en foto’s, ik heb msn om eea uit te wisselen maar zal altijd reageren op, en niet als eerste fotomateriaal zenden.

Welkom als je reageert
Patrick en (Daan) op de achtergrond…

Details van de advereerder

Zoek een date in: Henegouwen, Rumes  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder