Discrete Kanjer Gezocht

Lieve gebonden meid zoekt wat extra ervaring. Heb een leuke lieve vriend waar ik absoluut voor ga maar een bepaalde sleur is er helaas wel te vinden. Ik zoek een heerlijke man voor een discreet contact. Ik zoek geen man die op zoek is naar een verzetje via de mail/telefoon maar naar een man die ook daad bij woord willen en kunnen voegen! Ik ben 26, verwacht van jou minstens 18+ en gewoon vitaal bij verstand en doen ;). Lief, teder en…. Veel of weinig ervaring is een relatief begrip als je samen naar gezamenlijke ervaringen streeft. Heerlijke kus Claudia.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Friesland, Harkema  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder