Dominante Dame Wil Jou Vernederen

is het altijd al een fantasie van jou geweest om een keer niet de baas te zijn ben je eigenlijk in het dagelijkse leven overal en altijd al de baas, en wil je nu een keer lekker gedomineert worden en vernedert dan ben je bi mij aan het goede adres want voor mij ben je niet meer dan een hond en ik zal je ook zo behandelen . met mijn zweep in mijn handen dwing ik respect bij je af. wil je samen met mij experimenteren? stuur me dan een berichtstrenge groet meesteres Cami
: BD CAMI naar 2323
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Details van de advereerder

Zoek een date in: Fleurus, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder