Donkere vrouw zkt donkere vrouw

Ik ben een aantrekkelijk slanke super geile donkere vrouw op zoek naar een donkere vrouw voor heerlijke en uitgebreide sex. Een vrouw net als mij actief bisex en dol op langdurige orale sex en stevig en harde sex. Ik houd niet van pps en anaal. Verder mag je alles met mij doen. Ik ben gebonden; mijn partner kijkt toe en doet niet mee. Alleen als jij dat wenst doet hij met ons mee. Wie heeft zin in een avond/nacht lang heerlijke sex met een mooie donkere vrouw. Graag reacties met omschrijving en een duidelijke foto.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Ieper, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: LBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder