droom?

Lees aub goed voordat je reageert!!Welke jonge jongen/man tot max 35 met ontluikende ts/tg/cd gevoelens is op zoek naar een veilig plekje waar hij zich kan opmaken en in vrouwelijke kleding (pantylovers & fetish) zich heerlijk vrouw wil voelen en uitleven. Maar ook als je lekker naakt wilt lopen en zich wil thuisvoelen in mijn huis, dan ben je welkom.
Ik ben zelf geen TV/CD, maar wel een zeer ervaren man (50) met veel gevoel voor jonge TV/TG/CD en ik zou je graag begeleiden en transformeren tot meisje/vrouw en ervoor zorgen dat jij je lekker en veilig kunt voelen in mijn huis.
Ook als je extreme of kinky wensen hebt, zoals totale vernedering/plassex/nipples of juist lief en teder behandeld wilt worden�.. welkom.
Eventuele spullen moet je zelf meebrengen, maar we kunnen ze ook samen gaan kopen, als het klikt kun je ze hier achterlaten
Ook jongens/jonge vrouwen die ontdekken dat zij in het �verkeerde lichaam� zitten, TG/shemale?, kan ik helpen en heb veel ervaring in het rollenspel.
Jongens die het geil vinden om zich af te laten trekken door mij of gewoon eens een pik willen voelen of alleen maar kijken naar elkaar, het kan allemaal, leef je lekker en voel je veilig.
Ook vrouwen/stellen die eens met een (vrouwelijke) jongen, tv/cd wil spelen maar zelf niet kunnen ontvangen zijn hier welkom.
Don�ts: ik neuk zelf niet, niet anaal dus en mijn huis moet ook geen homo-huis worden.
Als het klikt is een regelmatig kontakt mogelijk en het lijkt me ook leuk om eens een avond met gelijkgestemden te organiseren.

Ik woon in oost nederland en kan discreet vrij ontvangen en geen fin bedoelingen.
Er worden geen opnames gemaakt, wel wil ik op verzoek (met jouw cam.) opnames maken van jou/jullie.
Vragen?……..mail me gerust.
Reageer: vertellen wat over jezelf, je dromen/fantasieen, reacties met ��n of 2 regeltjes worden niet beantwoord.
De foto is niet van mezelf, maar van internet.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Estaimpuis, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder