Duiken We Samen Tussen De Lakens?

Hallo Heren,

Ik ben Fanny, ik ben inmiddels als ruim dertig jaar getrouwd en de sleur is er steeds meer ingeslopen. De afgelopen jaren staat er zelfs geen sex meer op het menu en aangezien ik zelf nog vol sexy energie zit ben ik deze uitdaging aangegaan.

Jouw leeftijd maakt voor mij niet zoveel uit, mag ietsje jonger en ook ietsje ouder zijn. Wat ik dus zoek hier is een sexmaatje, iemand die met mij op regelmatige basis tussen de lakens wilt duiken. Ontvangen is geen goed idee, maar ik kan me wel goed verplaatsen.

Durf jij deze uitdaging met mij aan?

Alvast een hete kus

Fanny

Details van de advereerder

Zoek een date in: Ommoord, Zuid-Holland  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: NeeLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder