Durf Jij De Stap Te Zetten

deze leuke spontane bardame is opzoek naar een leuke man voor na der werk! Want ondanks me werk heb ik nog geen echte leuke man gevonden. En dan ben ik niet eens een type dat naar het uiterlijk kijkt haha het gaat er bij mij om dat je leuk gezellig en spontaan bent met een beetje gevoel voor hunor. en tja verder weet ik het niet echt zoals ik al zei he ik ben niet veel eisend haha. Nou denk jij diegene te kunnen zijn dan hoop ik dat je de stap durft te namen om contact op te nemen met me! : BUF APRIL naar 2323 NL KLIK NU OP DE SITE EN STUUR JOUW EERSTE GRATIS BERICHTJE NAAR MIJ!!! . . . . . . . . 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode Deze dienst is een dienst van Mobile Moves Ltd, Postbus 568, 1620 AN Hoorn, KvK nr 37121509, BTW nr NL815575762B01

Details van de advereerder

Zoek een date in: Middenbeemster, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder