Durf Jij De Uitdaging Aan?

Hallo leuke mannen ik ben Phara Ik ben spontaan en snel enthousiast te krijgen voor leuke dingen. Ik hecht waarde aan goede vriendschappen, eerlijkheid, goede gesprekken passie en intimiteit en lol in het leven. Ik ben extravert en ik hoop dat jij dat ook een beetje bent! Ik ga graag sporten en dansen is een grote hobby waar ik erg blij van word. Ik heb een brede interesse voor veel verschillende dingen. Ik woon in Amsterdam en ik daar geniet ik iedere dag weer van als ik mijn deur uitstap! Verder heb ik mijn hart verloren aan Portugal en ga ik graag naar Parijs! Ik zoek iemand die me uitdaagt op alle vlakken, met wie ik kan lachen, goede en minder goede gesprekken kan voeren, leuke dingen kan doen en goede sex mee kan hebben. Ik zoek iemand die eerlijk is en open durft te zijn. Iemand die graag en goed communiceert. Iemand die rationeel is, maar ook durft te luisteren naar zijn gevoel. En natuurlijk iemand met wie het gewoon heel goed kllkt! Leuk als je me een berichtje stuurt! : BD PHARA naar 2323
.
.
.
.
.18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode Deze dienst is een dienst van Mobile Moves Ltd, Postbus 568, 1620 AN Hoorn, KvK nr 37121509, BTW nr NL815575762B01.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Noord-Brabant, Veldhoven  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder