Een Altijd Geile Man Gezocht…..

Hallo lekkere mannen!Ik ben Felicia en ik ben 29 jaar. Ik heb hele leuke vrienden en veel andere leuke mensen in mijn omgeving. Daarmee ga ik voornamelijk leuke, actieve dingen mee doen. Het valt me hierbij echt op dat er maar heel weinig mannen zijn die net zo actief zijn als ik en het volhouden. Hierdoor ben ik ook wel vaak afgeknapt bij de sex. Ik ben enorm fan van sex, maar de meeste mannen trekken dit niet. Ik wil heel graag elke dag met een vaste, lekkere man naar bed. Het kan niet altijd, maar ik wil het dan in ieder geval zo vaak mogelijk. Sex is toch het lekkerste wat er is?
Liefs Felicia

Details van de advereerder

Zoek een date in: Haelen, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder