Een Ouderen Man Gezocht Voor Een 19 Jarige te Koop

Oproep: hoi ik ben Bente studente 19 jr oud die wilt genieten van haar jeugd zijn ik woon op kamers, lang leve de vrijheid, heb strenge maar rechtvaardige ouders, nu ik onder hun vleugels vandaan ben wil ik door het dak gaan en dus op zoek naar een lieve kerel die samen met mij de sterren van de hemel wilt plukken. Ben jij een aanhouder, passioneel, romantisch, teder ….. reageer dan gauw! SC BENTE 2 naar 7880 Bente 1,5€perontvangenberichtmax2 stoppenstuurstop7880(nl) 2.0€perontvangenberichtstoppenstuurstop7880(be)

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gingelom, Limburg-BE  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder