Eenzaam En Verlangend Naar Sex En Liefde te Koop

Op deze manier probeer ik toch een man te vinden weet niet of het me lukken zal want er zijn nog al wat meiden die alleen zijn en veel en veel mooier en jongen er als ik Toch probeer ik een gokje te wagen zal me even voor stellen…Me naar is Jose ben 39 jaar gecheiden en heb 2 kids zoon van 20 en dochter van 19 beide studerend en wonend op kamers. Vooral in deze tijd van vakantie,s en plezier voel ik me met de dag eenzamer worden ..zoek echt een maatje een lieverd waar mee ik alles kan ondernemen als bespreekbaar is ..leeftijd maak me niet uit maar je moet wel van sex houden .. n jij dit heb je na het leven van me adv intressen?? dan Hm Jose 2323 1,5E per ontvangen/verstuurd bericht, max € 4,50/chat (= 2 ontvangen berichten). Stoppen: stuur STOP,

Details van de advereerder

Zoek een date in: Delfshaven, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder