Eindelijk Weer Eens Plezier

Hoi leuk dat je even deze advertentie leest. Ik ben Alexandra en al weer ene hele tijd vrijgezel. Via deze weg ben ik op zoek naar een lieve man om eens gezellig het bed mee te delen. Nee niet alleen het bed, natuurlijk ook andere leuke dingen doen, maar ik ben wel iemand die echt verzot is op sex. Ik wil graag nog veel spannende dingen beleven, zoals een club en een trio, maar eerst gaan we elkaar een beetje verkennen. Lijkt je dat wat ? Dan zie ik je reactie wel verschijnen.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Alken, Limburg-BE  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder