Eyes Wide Shut party

Maandelijks (iedere 3e woensdag van de maand) organiseren wij erotische feesten op niveau waarbij onze gasten gemaskerd en voorzien van cape kennis kunnen maken met het beleven van een erotisch avontuur in �Eyes Wide Shut� stijl. De Venetiaanse maskers en capes worden door ons ter beschikking gesteld voor de duur van de avond.Door de volstrekte anonimiteit die het masker en cape u garanderen kan en mag er vaak meer…en zult u merken dat u veel meer op uw gevoel zult afgaan en veel eerder meer zult durven dan in “normale” omstandigheden….
Onze unieke locatie is een 16e eeuws kerker met gewelven en bdsm speeltoestellen in het centrum van Antwerpen.
Omdat wij klasse en niveau belangrijk vinden is er een strikt toelatingsbeleid. Onze avonden kunnen worden bezocht door libertijnse koppels en dames alleen. Alleengaande heren, met de nadruk op HEREN….zijn bij ons ook welkom zei het in beperkte mate..
Voor meer info: www.maskedpleasures.be

Details van de advereerder

Zoek een date in: Limburg, Malberg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder