gangbang

Gezocht: Dames/Meiden, en stellen 18t/m 30 jaar.(Graag geen aanmeldingen meer van de heren die zijn er nu genoeg!!!)
Ik zal me even voor stellen, ik ben een 23 jarige goeduitziende jongen van Surinaamse afkomst.

Ben erg sportief sport regelmatig , ben openmindend, en kan op sexgebied van veel dingen genieten.

Ben zowel een gever als nemer. Leuke spannende spelletjes (geen sm) vind ik reuze spannend.
Ben een gentleman goed geschapen en geschoren op de juiste plaatsen. Kan een tikje dominant tijdens de sex zijn. Maar genieten staat voorop.

Nou genoeg over mij het volgende waar ik naar op zoek ben zijn Dames/Meiden, Heren/Jongens en stellen hetro/bisexueel 18t/m 30 jaar, die samen met mij een gangbang willen houden/organiseren.
Ik heb hier en daar al vele gangbangs gezien voor de oudere, en wil er nu een meemaken met jongeren.

De gangbang zal eind februari/begin maart in een hotel plaatsvinden(hiervoor word er wel een vergoeding gevraagd) in/rondom de regio�s, Arnhem,Nijmegen en Utrecht.

Bij voldoende animo(meer dan 10 personen van beide geslachten) zal ik voor een plek zorgen waar het georganiseerd kan worden.

Natuurlijk zullen er veel heren interesse hebben, maar het lijkt me wel eerlijk als de dames mogen bepalen wie er deelnemen. (ik wil wel dat het een vrouwvriendelijke feest word).

Nou ben je nog ge�nteresseerd? en zie je dit wel zitten stuur me dan een mailtje met je foto en verdere informatie over jezelf.

Heb je al eerder een gangbang georganiseerd en heb je waardevolle tips stuur me dan ook een mailtje, advies is altijd welkom.

Groeten en wie weet tot ziens.
C

Details van de advereerder

Zoek een date in: Boutersem, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder