Gebonden Vrouw Zoekt Minnaar!

Nu de kinderen het huis uit zijn en mijn man vaker in het buitenland zit vanwege zijn werk, ben ik op zoek naar aandacht. In eerste instantie dacht ik dat ik eenzaam was, maar ik vermaak mij prima, het is gewoon de sex die ik mis. Iemand die je aandacht geeft, naar je verlangt. Ik zoek zeker geen vaste relatie, ben nog steeds erg gelukkig met mijn man, maar ook deze vrouw heeft de behoefte. Vandaar toch de stoute schoenen aangetrokken en me hier ingeschreven. Ik heb geen extreme voorkeuren wat sex betreft, maar eerlijk gezegd nog niet alles gedaan wat ik hier op het lijstje moest aanvinken. Hopelijk gaat er een wereld voor mij open. Ik wacht met spanning op een bericht, Veel liefs, A.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Beauvechain, Waals-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder