Geil Hollands Amateurtje, Gek Op Sex. Kom Langs! te Koop

Ik ben Cindy, een lieve Hollandse meid van 25 en ik ontvang iedere maandag, dinsdag en donderdag van 19.00 uur tot 22.00 uur bij mij thuis in Leiden. Ik hou ervan om je echt te laten genieten en neem dan ook de tijd en zal je laten beleven wat echt goede sex is. Ik ben 1.70 m lang, heb lang bruin haar, bruine ogen, ben lekker slank en heb een b cup. Ik ben ook lekker geschoren. Mijn prijzen: 30 minuten is 70 euro 45 minuten is 80 euro 60 minuten is 95 euro. Mogelijkheden: intiem, vingeren, beffen, aftrekken, pijpen, zoenen, massage, tussen mijn borsten. Ik doe geen dingen zoals anaal of plassex en sm. Pijpen zonder condoom is bij goede hygiëne eventueel bespreekbaar tegen een meerprijs. Lijkt dit je wat? Geef dan tijdig een belletje voor een afspraak! 0681204304, wel met nummerherkenning! xxx en tot snel! Cindy

Details van de advereerder

Zoek een date in: Brugelette, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder