Geile Vertegenwoordiger zoekt stel

Ik ben een man van 36, blond en sportief type. Ik ben op zoek naar een stel die net als ik het geil vindt om bekeken te worden (meedoen is uiteraard nog geiler maar geen MUST). Niets moet alles mag. Respect en terughoudendheid van mijn zijde is gegarandeerd. Geen financiele bedoelingen

Ik ben van beroep vertegenwoordiger en reis door het hele land. Zelf ben ik woonachtig in Arnhem maar verplaatsen is geen enkel probleem.

Zijn jullie dat stel dat ook op zoek is naar wat extra spanning, mail me dan !!!!!

XXX Marco

Details van de advereerder

Zoek een date in: Fosses-la-Ville, Namen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder