Gezellige Meid Zoekt Een Lieve Romantische Vriend. te Koop

  • Homepage
  • >
  • Limburg
  • >
  • Gezellige Meid Zoekt Een Lieve Romantische Vriend. te Koop

Hallo, Ik ben een lieve en spontane meid op zoek naar een romantische maar vooral lieve man die samen met mij wil genieten van alle leuke dingen van het leven. Ik ben gek op reizen naar warme landen en daar lekker genieten van het weer en de natuur. Maar in eigen land kan ik ook goed genieten hoor. Zo nu en dan eens gezellig op stap vind ik heerlijk maar gezellig thuis met een filmpje vind ik ook leuk. Je kunt met mij dus veel kanten op. Als dit jou aanspreekt en je denkt die meid lijkt me wel wat. Stuur me dan een mailtje waarin je iets over jezelf vertelt en wie weet kunnen wij eens wat leuks gaan doen samen. Tot gauw.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Limburg, Sittard  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: LBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder