Goed Verzorgde Vrouw Zoekt Dito Man!!

Hallo. Ik probeer het toch maar een keer via een nieuwe weg. Ik ben Chelsey, en zal graag in contact willen komen met leuke mannen. Ik ben zelf vrijgezel en dat alleen zijn vind ik nu toch wel een beetje saai. Misschien kunnen wij samen deze tijd veranderen? Wie weet zit jij in het zelfde schuitje als ik ? Dan hoop ik van jou een berichtje te mogen ontvangen. Om hier verandering in te brengen. Ik val op mannen die er wel verzorgd uitzien. Zoals je ziet ben ik dat zelf ook, altijd vrouwelijk gekleed. Xxx

Details van de advereerder

Zoek een date in: Noord-Brabant, Roosendaal  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder