Goed verzorgde vrouwelijke halfbloed

Ik ben een goeduitziende en goedverzorgde vrouwelijke halfbloed, op zoek naar een eerlijke en leuke vrouw die mij wil inwijden in het vr-vr zijn Ik heb er veel prettigs over gehoord en heb zelf vaak over gefantaseerd, maar nooit daadwerkelijk de stappen ondernomen om het in het werkelijkheid te ervaren.Ik heb volle borsten en gevoelige tepels. Verder ben ik plaatselijk geschoren.
Zoals gezegd heb ik helemaal geen ervaring hierin. Mijn vriend weet ervan maar doet niet mee
In dit stadium voel ik er ook niet veel voor om lang te mailen, ik maak liever een afspraak om kennis te maken met elkaar. Waarna wij allebei kunnen oordelen of het klikt. Ik vind het erg belangrijk dat alles kan maar niets moet.
Dit is een eerlijke advertentie, dus ik hoop dat ik ook echt eerlijke reacties krijg.

Liefs,

Saskia

Details van de advereerder

Zoek een date in: Houthulst, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder