Goedlachse Vrouw Zoekt Soul Mate te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Pernis
  • >
  • Goedlachse Vrouw Zoekt Soul Mate te Koop Gevraagd op Tweedehands

Goedlachse vrouw van begin 50 is op zoek naar een soul mate. Sinds 4 jaar ben ik weduwe en ben nu weer toe aan vriendschap, liefde en heerlijke seks. Hou jij ook van lekker uit eten, gezellig samen kokkerellen, knus op de bank met een filmpje erbij en gewoon leuke dingen doen samen? Dan zal het vast en zeker een kans van slagen hebben tussen ons. Ik ben dol op mijn kleinkind van 3 jaar, die soms een nachtje komt logeren. Ik ben geen computerheld, spreek geen vreemde talen en hou niet van onenightstands. Stuur me even je telefoonnummer als dit alles je aan spreekt.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Pernis, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder