Goeduitziende Oma Wil Nieuwe Vlam !! te Koop

Rijpe goed uitziende oma zoekt jonge jongens met uithoudingsvermogen. Het maakt niet uit hoe je er uitziet, als je maar lekker jong en vitaal bent. Wil jij mij verwennen en verwent worden? ik heb nog veel te geven op sexgebied !’ ik wil lekker genieten met je !!Ik zuig je helemaal leeg schatje!!! : IB HEDA NAAR 2323 . . . . . . . . . 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gavere, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder