Heb Een Relatie, Maar Zoek Toch

Nou mannen ik dacht ik meld mij hier ook even, ik ben eigenlijk een stout meisje ik heb namelijk een relatie maar die loopt niet zo lekker als dat ik zou willen nu vraag je je misschien af waarom ga je dan niet weg bij hem, nou misschien omdat ik hoop heb en dat ik denk dat het uit eindelijk goed komt, maar misschien kom ik hier wel iemand tegen die mij echt laat zien dat ik beter verdien en dat ik mij zo ga voelen dat ik het ook zonder mijn partner ga redden dus ik zeg kom maar lekkere dan verwen ik je! Ik ben 26 jaar en het maakt mij niet uit hoe oud je bent wel vanaf 20 jaar. xxx

Details van de advereerder

Zoek een date in: Borgele, Overijssel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder