Heet Huisvrouwtje Verwent En Ontvangt Je Graag te Koop

Hallo! Ik ben Silvia, een lief, heet huisvrouwtje van 38 jaar. Ik ontvang jullie graag bij mij thuis in Amsterdam-Noord. 7 dagen per week van 11.00 uur tot 20.00 uur. Intiem met condoom, pijpen met of zonder condoom, zoenen, vingeren, beffen, massage, aftrekken, meerdere hoogtepunten en klaarkomen over lichaam is allemaal mogelijk. Ik maak het je graag naar de zin zodat je graag naar me terug zult komen. Geen haastwerk. Ik draag vaak een rok of een broek met daaronder wat spannends. De prijs voor een uurtje is 100 euro. Intiem met condoom, pijpen zonder of met condoom, vingeren, beffen, zoenen, massage etc. Geen extremen. Voor een half uur vraag ik 50 euro, dit is dan echter zonder intiem. Ik ben. 1.70 m lang, Heb een erg slank lichaam met een natuurlijke b cup (handje vol). Verder heb ik groene ogen en halflang donkerblond haar. Ik ben geschoren. Heb je zin om langs te komen? Geef dan een belletje op 0624634901. Wel graag met nummerherkenning.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gelderland, Harderwijk  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder