HETE POES ZOEKT LEKKERE KATER

Hoi, ik ben shila, een leuke ondeugende vrouw van 36 die op zoek is naar een leuke man die mij weet te temmen, want ik ben een wilde hoor.Mijn dagen zijn lang hoor, en ik bedoel niet alleen in de kroeg maar ook thuis. Ik ben liever wakker dan dat ik slaap.Dus heb je zin om met mij die uurtjes op te vullen, dan ben je van harte welkom hoor. Laat maar wat van je horen en wie weet krijgen wij het samen nog erg leuk.Als je mij kan temmen, ben je zeker de beste!Dus mail me snel en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van mij terug. Kussss shila

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gelderland, Oosterbeek  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder