Iemand Die Doktertje Met Mij Wil Spelen Man Of Vrouw?

Lieve mensen, ik ben Alida, 38 jaar en erg geil. Ik werk als doktersassistente en ik wil graag doktertje spelen, ik heb daar ook de instrumenten voor zoals onder andere een eendenbek. Jongens of meiden van net 18 jaar hoeven ook niet te reageren want ik wil seksueel ervaren mensen hebben, ik heb geen zin om iemand eerst van alles bij te moeten brengen dus daar ben ik erg duidelijk in, ervaring dus ook vereist! Is er een vrouw of man die daar met mij mee wil spelen?

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gelderland, Zonnemaat  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: LBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder