Ik Ben Al Enkele Jaren Alleen En Heb Weinig Sexueel Contact Gehad Met Een Man

ik ben al enkele jaren alleen en heb weinig sexueel contact gehad met een man Naam: Gwen Leeftijd: 48 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Amsterdam Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: grijs Haarkleur: blond Over mij: Mijn naam is Gwen en ben enkele jaren weduwe. Ik heb sindsdien niet een relatie gehad, maar wil daar nu wel verandering in brengen. Ik kom oorspronkelijk uit Brussel, maar woon sinds het overlijden van mijn man in Amsterdam Over jou: Ik ben al enkele jaren alleen en heb weinig sexueel contact gehad met een man. Ik ben dus op zoek naar een romantisch en sexueel gedreven man. Liefst jonger dan mijzelf. Mijn ervaring met mannen van mijn eigen leeftijd is voor mij niet spannend geweest. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/SbWEUh

Details van de advereerder

Zoek een date in: Noord-Brabant, Oss  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder