Ik Ben Nog Lekker Fit, Jij?

Ja je ziet het goed ik ben zeker niet de jongste meer maar kan nog functioneren als een 18 jarige. Mijn naam is Rina en ben 62 jaar en heb een partner waar ik niet genoeg aan mijn trekken kom. Best vervelend als je zelf altijd geil en onverzadigbaar bent. Ik heb daarom ook een extra speelkameraadje aangeschaft om wat meer aan mijn trekken te kunnen komen. Maar wat ik echt ontzettend geil vind is om tussen mijn borsten te worden genomen en dan als je man zijnde dan klaarkomt hmmm. Ik ben op zoek naar een lekkere vent die lekker geschapen is en die hem wel bij mij ertussen wil stoppen. Leeftijd is niet zo belangrijk als je maar een goed uithoudingsvermogen hebt.Laten we maar zeggen tot straks …? Geile likjes van Rina

Details van de advereerder

Zoek een date in: Bouillon, Luxemburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder