Ik Ben Op Zoek Naar Een Knuffelbeer. te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Antwerpen
  • >
  • Ik Ben Op Zoek Naar Een Knuffelbeer. te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo knuffelberen. Zoeken jullie een eerlijke en betrouwbare meid? Ga dan niet langer zoeken want ik ben degene die je zoekt. Ik ben een lieve vrolijke meid die in is voor een geintje. Ik heb een eigen restaurantje waar ik zelf kok ben. Dus ben je op zoek naar iemand die ook nog goed kan koken? Dan heb je zeker de persoon gevonden. Ik stel voor dat als wij elkaar beter hebben leren kennen dat ik de eerste maaltijd voor je kookt in mijn restaurant. Zie je het zitten met mij, schrijf dan snel een berichtje.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Antwerpen, Edegem  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder