Ik Ben Op Zoek Naar Een Leuke Passievolle Jongen

ik ben op zoek naar een leuke passievolle jongen Naam: Isabelle Leeftijd: 22 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Limburg Woonplaats: Geleen Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: groen Haarkleur: zwart Over mij: Ik ben Isabelle 22 jaar oud, en ben opzoek naar een leuke jongen om nu een vriendschap mee te hebben wat misschien uitgebreid kan worden naar een relatie. Over jou: Jij: leuke, open, eerlijke, passievolle en ambitieuze man waarvoor ik als een blok kan vallen! (tussen de 18- 35) Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/WnJTLM

Details van de advereerder

Zoek een date in: Chapelle-lez-Herlaimont, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder