Ik Heb Besloten Mezelf Weer Op De Markt Te Gooien

ik heb besloten mezelf weer op de markt te gooien Naam: Silvia Leeftijd: 41 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Gelderland Woonplaats: Apeldoorn Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: gezet Oogkleur: groen Haarkleur: blond Over mij: Ik ben een sportieve, lieve, sociale, eerlijke best wel mooie vrouw. Na een aantal mislukte relaties heb ik besloten mezelf weer op de markt te gooien 🙂 Wie komt me vangen? Sleutelwoorden: Lief, blond, sociaal, sportief, eerlijk, betrouwbaar, trouw en soms wat naief Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/Roueur

Details van de advereerder

Zoek een date in: Neder-Hardinxveld, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder