Ik Heb Graag Uitgebreide Sex Voor De Openhaard

  • Homepage
  • >
  • Melle
  • >
  • Ik Heb Graag Uitgebreide Sex Voor De Openhaard

ik heb graag uitgebreide sex voor de openhaard Naam: Karina Leeftijd: 50 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Brabant Woonplaats: Kaatsheuvel Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: mager Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Eigelijk ben ik niet van het internet date, maar leuke dingen over gehoord dus dacht probeer het ook maar eens 😛 Ik hou van gezelligheid en vind het heerlijk als ik wat te doen heb. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op terrasjes met vrienden, of bij vrienden thuis. Ik hou er van om leuke dingen te ondernemen, maar een heerlijk luie avond vind ik ook super! Ik ben extravert en hou van de waarheid, soms komt dat hard aan maar sorry that’s just me 😉 Over jou: Vind je het leuk om in contact te komen laat dan maar een leuk berichtje achter 😉 Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/1031ZBE

Details van de advereerder

Zoek een date in: Melle, Noord-Brabant  Relatiestatus: Het is ingewikkeld Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder