Ik Mis Aandacht En De Sex,,…. te Koop

Ik ben laurita een sexy vrouw van 26 jaar oud. ik ben het zat om alleen te zijn. ik krijg genoeg aandacht hoor maar dat is op mijn werk en ja met een collega daar moet je niets mee beginnen. en wil nu ook wel een keer een man om me heen hebben voor een lekkere knuffel of lekkere sex mee te hebben. als je je aangetrokken voelt tot mij dan hoor ik je graag. : SK LAURITA naar 2323 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Details van de advereerder

Zoek een date in: Noord-Brabant, Zesgehuchten  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder