Ik Ontvang Vanavond te Koop

Dag mannen/jongens,Ik ben 25, woon in het centrum van amsterdam, werk in de marketing en verhuur mezelf ’s avonds als amateur hoer. Ik heb een mooi groot appartement waar ik alleen woon en kan dus prima ontvangen. Ik ben niet de slankste maar heb daardoor wel lekkere grote borsten waar je mee kan spelen! Ik ben van onder helemaal kaal geschoren. In principe doe ik alles wat je wil zolang ik het maar lekker vind! Ik heb een hoop speeltjes die je bij me mag gebruiken. Ik kan meerdere keren achter elkaar spuitend klaar komen als je een beetje je best doet 😉 Prijzen zijn vanaf 75 euro per uur. kusje Alicia

Details van de advereerder

Zoek een date in: Barger-Oosterveld, Drenthe  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder