Ik Wil Een Harde Paal Voelen…. te Koop

Hallo ik ben Teunie en wil graag een man ontmoeten die me is lekker hard wil nemen . ik wil gewoon een harde paal voelen in mijn kutje. ik val op volwassen kerels het liefst wat ouder want die weten hoe het moet hihi je me dan ? SK TEUNIE naar 2323 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gelderland, Zutphen  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: NeeLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder