Ik Zoek Een Thuishaven te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Beesd
  • >
  • Ik Zoek Een Thuishaven te Koop Gevraagd op Tweedehands

Huisje, boompje, beestje dat is wat ik wilde. Dat heb ik ook gekregen maar daar heb ik een hoge prijs voor betaald. Een prijs met veel pijn eenzaamheid en een man die zich gewoon helemaal niets van mij aantrekt. Ik heb dan ook vergevorderde plannen voor een scheiding, maar wil alles pas doorzetten als ik een zekere thuishaven heb. Kun jij me die bieden? Mail me danXxx vere

Details van de advereerder

Zoek een date in: Beesd, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder