Ikke Misschien ? te Koop

Hoi jongens wie wilt er eens nader kennis maken met deze uitdagende meid.Ik hou van dansen ,uitgaan ,en heel erg veel plezier maken.Mijn grootste passie is jongens het hoofd op hol doen slaan.Tot de dag van vandaag nog niet met 1 jongen het bed gedeeld dus ben nog trotse maagd .Of ik dat gelijk wil veranderen ??? weet ik nog nietHeb gewoon de ware nog niet tegen gekomen.Vele jongen zijn jaloers door de aandcaht die ik krijg door mijn werkBen je nieuwschierig geworden naar me ?Stuur me eens een mailtje om elkaar beter te leren kennen Groetjes en een knuffel carla

Details van de advereerder

Zoek een date in: Durbuy, Luxemburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder