Je Moet Alles Een Keer Proberen

Misschien een rare manier van aan de man komen, maar je moet alles een keer geprobeerd hebben toch?Ik ben trouwens Saida, ik ben 36 jaar en in het dagelijkse leven ben ik werkzaam als kinderarts. Sinds drie jaar ben ik gescheiden na een huwelijk van 10 jaar.
Ons huwelijk kwam zwaar onder druk te staan nadat ons zoontje van 2 jaar was overleden en we geen van beiden meer raad wisten met de situatie.
Normaal trek je dan naar elkaar zou je zeggen maar bij ons ging het helaas andersom. Maar hoe dan ook, het leven moet door en ik wil toch proberen om weer gelukkig te worden. Ik heb nog 2 kinderen waar ik zielsveel van hou en graag tijd mee doorbreng.
Laat me weten als je meer van mij wilt weten dan maar.

Groet
Saida

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gilze, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder